|

EN

Palladium Exclusief

Palladium Exclusief

Locatie

Zoetermeer

Status

In aanbouw

Vloeroppervlak

2,649 m²

Het Verhaal

Achter het Ontwerp

We zijn momenteel bezig met het ontwerpen van een nieuwe showroom, die gepland staat om in 2024 te openen. Het gebouw, oorspronkelijk gebouwd rond 1992, bevindt zich naast een drukke weg in Zoetermeer. Met een geweldig team betrokken, is het bouwproces begonnen. We zullen binnenkort de definitieve resultaten van onze inspanningen delen om deze ruimte om te toveren tot een meesterwerk.

Schoonheid zit

in de Details

Functie

Het begane grond van het gebouw beslaat ongeveer 863 vierkante meter en is doordacht ontworpen voor verkoop- en ontwerpkantoren, een gastvrije entree, een ervaringscentrum, een magazijn, natte ruimtes en productdisplays met hoogwaardige meubels, keukens, sanitaire producten en meer.

De eerste verdieping, met een volume van 205 vierkante meter, is ontworpen om een ruime en comfortabele werkomgeving voor medewerkers te bieden. De indeling omvat een administratiekantoor, vergaderruimte, natte ruimte, magazijn en kantine.

Het nieuwe ontwerp is bedoeld om bezoekers een exclusieve en meeslepende ervaring te bieden, terwijl ook wordt voldaan aan de behoeften van het personeel dat in de ruimte werkt. Het begane grond van het gebouw beslaat ongeveer 863 vierkante meter en is doordacht ontworpen voor verkoop- en ontwerpkantoren, een gastvrije entree, een ervaringscentrum, een magazijn, natte ruimtes en productdisplays met hoogwaardige meubels, keukens, sanitaire producten en meer.

Esthetisch

Passend bij het overkoepelende concept van de showroom is een exclusieve, moderne en eigentijdse stijl ontworpen om de identiteit van het merk te belichamen. Alle gebruikte kleuren en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan te sluiten bij het algemene concept en om de producten die worden tentoongesteld aan te vullen.

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.

OR

" We zouden graag een bakkie koffie met u willen drinken en bespreken hoe we uw leven kunnen veranderen. Laten we een afspraak maken, zowel persoonlijk als digitaal, en meer ontdekken! "

Meer informatie

Bent u een nieuwe ondernemer die op zoek is naar het creëren van een unieke ruimte?

Neem vandaag nog contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek om de eindeloze mogelijkheden te verkennen die wij kunnen bieden. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.