|

EN

Indicious Restaurant

Indicious Restaurant

Locatie

Alphen aan den Rijn

Status

Afgerond

Vloeroppervlak

164,57 m²

Het Verhaal

Achter het Ontwerp

Het Indicious restaurant opende hun tweede vestiging in Nederland, en de restauranteigenaren schakelden ons in om een restaurant te ontwerpen dat geïnspireerd is door een concept dat hun merkidentiteit weerspiegelt en aantrekkelijk zou zijn voor hun doelgroep. We hebben het horeca interieur ontwerp gemaakt met functionaliteit, esthetiek, comfort, branding en duurzaamheid in gedachten.

De Uitdagingen en

Onze Oplossingen

Meer Klanten, Goede Kwaliteit van Dienstverlening

De eerste vraag van onze klant was om een goed en functioneel interieurplan te ontwerpen dat zoveel mogelijk klanten kan ontvangen en een kwalitatieve service flow mogelijk maakt. Echter, door de kleine ruimte was dit een van de uitdagende fasen. Daarom zijn we begonnen met het tekenen van het plan, waarbij we rekening hielden met het aantal klanten dat ze per dag willen bedienen en de kook-, bedienings- en opslagvereisten.

Kleine Ruimte, Grote Oplossingen

Het lage plafond was een andere uitdaging. Als oplossing gebruikten we akoestische en verticale wandprofielen om een hogere en ruimere indruk te creëren. De spiegels waren speciaal ontworpen om het buitenlandschap te reflecteren. Dat biedt een naadloze reflectie van de natuur aan de klanten die tegenover het raam zitten.

Verborgen Afhaalservice

Op verzoek van onze klant ontwierpen we verborgen schuifpanelen in de bar om de maaltijden snel van de keuken naar de koerier voor de afhaalservice te brengen.

Ons Proces

om Dit Project te Realiseren

Het Resultaat

Goede Afloop

" It was nice working with NK interior. They could understand our idea and vision. They are very processed and help to get things. "

N. Pashine

Restauranteigenaar

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.

OR

" We zouden graag een bakkie koffie met u willen drinken en bespreken hoe we uw leven kunnen veranderen. Laten we een afspraak maken, zowel persoonlijk als digitaal, en meer ontdekken! "

Meer informatie

Wilt u een uniek restaurantontwerp dat uw verkoop, productiviteit en betrokkenheid verhoogt?

Neem contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te ontdekken.