|

EN

Amsterdam Appartement

Amsterdam Appartement

Exclusieve keuken ontwerpen

Locatie

Amsterdam-Noord

Status

Afgerond

Vloeroppervlak

80 m²

Het Verhaal

Achter het Ontwerp

In dit nieuwbouw appartement in Amsterdam Noord heeft onze klant een uniek interieurontwerp gevraagd dat hun levensstijl weerspiegelt en de kwaliteit van hun interieurruimte verbetert.

Schoonheid zit

in de Details

Functie

In dit nieuwbouw appartement hebben we elke hoek en elk detail ontworpen met oog voor de architectonische integriteit. Om de ruimtes te verdelen en een unieke sfeer te creëren in de woonkamer, hebben we een niveauverschil gemaakt tussen het woongedeelte en de hal, dat doorloopt tot aan de open haard en integratie tussen beide biedt. Deze benadering resulteert in een deurloze structuur, ook wel bekend als een open indeling, tussen alle kamers.

Esthetisch

We hebben alle kleuren en materialen zorgvuldig geselecteerd voor een ruime, heldere sfeer. We hebben de accentverlichting op de muren van de woon- en eetkamers ontworpen om een unieke ambiance te creëren. De hoogwaardige meubels en kunstwerken die we specifiek in onze laatste fase hebben gekozen, verrijken het ontwerp esthetisch.

Ons Proces

om Dit Project te Realiseren

Het Resultaat

Goede Afloop

" NK Interior is a highly-driven, professional company that focuses on the customer contentment as well. They are a creative, vibrant and forward-thinking team who are experienced in various projects. I strongly recommend them for high-end projects! "

P. Cramer

Eigenaar van de Woning

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.

OR

" We zouden graag een bakkie koffie met u willen drinken en bespreken hoe we uw leven kunnen veranderen. Laten we een afspraak maken, zowel persoonlijk als digitaal, en meer ontdekken! "

Meer informatie

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u iets unieks creëren?

Neem contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te ontdekken.