|

EN

Noordwijk Renovatie

Noordwijk Renovatie

Locatie

Noordwijk

Status

In aanbouw

Vloeroppervlak

148 m²

Het Verhaal

Achter het Ontwerp

We hebben onlangs het moderne ontwerp van deze prachtige villa, gebouwd in 1978, voltooid. De renovatie- en bouwprocessen zijn nog steeds aan de gang.

Schoonheid zit

in de Details

Functie

Op verzoek van onze klant hebben we 3 badkamers, 2 slaapkamers, 1 hoofdslaapkamer met inloopkast, gastenkamer, keuken, opslag, werkkamer, woonkamer en eetkamer ontworpen. Tijdens de eerste interieurplanning zijn de leefruimtes ontworpen om aan de behoeften van elk gezinslid te voldoen. De garage is omgetoverd tot een extra gastenkamer met een aparte keuken en badkamer om te verhuren op Airbnb.

Esthetisch

De houten schuifpanelen in de woonkamer zijn speciaal ontworpen om de televisie te verbergen. Twee boekenkasten naast de televisie creëren een warme sfeer met hun houten planken. Het hoogwaardige meubilair en de materialen zijn zorgvuldig geselecteerd in overeenstemming met ons concept.

Het Resultaat

Goede Afloop

" Bij de zoektocht naar een interieur dat past bij de omgeving en bij onze smaak zijn we in contact gekomen met Nk interiors. Nk interiors heeft ons enorm goed geholpen in het maken van keuzes, kwam altijd met een alternatief plan om uiteindelijk met een definitief plan waarin onze wensen perfect waren ontworpen. Wat we erg prettig vonden is het contact, de heldere en vriendelijke communicatie, flexibiliteit en creativiteit van de ontwerpers. "

D. Akkerman

Eigenaar van de Woning

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.

OR

" We zouden graag een bakkie koffie met u willen drinken en bespreken hoe we uw leven kunnen veranderen. Laten we een afspraak maken, zowel persoonlijk als digitaal, en meer ontdekken! "

Meer informatie

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u iets unieks creëren?

Neem contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te ontdekken.