|

EN

Services

Horeca Interieurontwerp

Onze Expertise

COMMERCIËLE PROJECTEN

Horeca Interieurontwerp en Inrichting

Bent u van plan om een restaurant te beginnen? Nadat u de perfecte locatie voor uw restaurant heeft gevonden, is de volgende stap om uw doelgroep te bereiken. Hoe kunt u uw restaurant ontwerpen om meer klanten aan te trekken? Moet het ontwerp van uw ruimte niet zo uniek zijn als uw bedrijf? Hoe conceptualiseert u uw merkidentiteit in het interieur? Hoe kunt u meer tafels bedienen zonder de servicekwaliteit in gevaar te brengen? Wat zijn de beste merken voor restaurantmeubilair en commerciële keukenapparatuur? Weet u of u volgens gemeentelijke regelgeving toegankelijke toiletten in het interieur moet hebben?

Met onze uitgebreide expertise ontwerpen wij restaurants die uw verkoop, productiviteit en betrokkenheid kunnen verhogen. Wij ondersteunen u in elke fase van uw proces en bieden een volledig aanpasbaar pakket van professionele diensten. Wij geloven dat een goed ontworpen ruimte u en uw team zal helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Daarom is het NK Interior team zo gepassioneerd over commercieel ontwerp. Slim, doordacht en milieubewust ontwerp zal de manier waarop mensen in uw ruimte interactie hebben, transformeren.

Transformeer uw restaurant in een meesterwerk met onze interieurontwerpservice. Laat ons een unieke en uitnodigende sfeer creëren die uw klanten keer op keer terug laat komen.

Ons Proces

FASE 1

U Leren Kennen

Een geweldig ontwerp begint met een goed verhaal. Daarom begint onze reis met het leren kennen van u als persoon en daarna uw verhaal. Wat zijn uw doelen? Wat vindt u wel/niet leuk? Wat wilt u veranderen in uw ruimte? Hoe plant u de bestaande ruimte die volledig aan uw behoeften voldoet? Wat zijn uw deadlines en budget?

Om meer over u te ontdekken, plannen we onze eerste ontmoeting. Terwijl we naar uw wensen luisteren, identificeren we uw vereisten en maken we een goed plan met uw tijdschema’s en budgetten. Op deze manier wordt uw interieur gepland op basis van uw deadline, bouw- en leveringsvoorwaarden. We geloven dat goed plannen u veel tijd en geld bespaart.

FASE 2

Conceptontwikkeling

Bent u klaar om uw droominterieur tot leven te zien komen? Na onze eerste ontmoeting beginnen we met het creëren van uw unieke interieur. U ziet hoe uw ideeën worden omgezet in schetsen en een uniek concept worden, met natuurlijk onze kenmerkende accenten.

Dit proces omvat creatieve moodboards, functionele 2D-indelingen, technische tekeningen, 3D-modelvisualisaties, efficiënte lichtplannen, gedetailleerde meubellijsten en materiaalplannen. Bij elke stap bent u samen met ons in het kader en ervaart u een volledig op maat gemaakte service. We bieden u ook unieke ontwerpopties op basis van uw behoeften. Als gevolg hiervan wordt uw interieur een ruimte die volledig aan uw behoeften voldoet, en alle ideeën in uw hoofd worden werkelijkheid met alle fasen die we doorgaan.

FASE 3

Laatste Details

Met ons sterke netwerk van aannemers en meubelleveranciers zal uw proces overgaan van concept naar realisatie als de laatste stap. Onze belangrijkste rol in dit proces is ervoor te zorgen dat alles wordt uitgevoerd zoals bedoeld. Daarom zijn we betrokken bij het bieden van de beste opties die passen bij uw projectdoelen, prijsstelling, kwaliteit en planning. Dit alles heeft hetzelfde doel; een kwalitatief hoogstaand resultaat waar u de rest van uw leven plezier van
hebt.

We garanderen uw tevredenheid, de kwaliteit van ons werk en het beheer van de planning met behulp van onze goed gekwalificeerde en gedisciplineerde methode.

Onze Diensten​

k

Schematisch Ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in schematisch ontwerp, dat de esthetische en functionele aspecten van het plannen van uw interieur combineert. We houden rekening met uw behoeften en voorkeuren om een nieuw concept te creëren dat het gebruik van uw ruimte en meubilair optimaliseert. Onze hoogwaardige oplossingen verbeteren de kwaliteit van uw interieur.

l

Conceptontwikkeling

We creëren interieurs die uw verhaal vertellen, of het nu voor uw huis of uw bedrijf is. We luisteren naar uw smaak en voorkeuren en combineren ze met onze professionele vaardigheden en ervaringen. We ontwikkelen een unieke stijl en karakter voor elk van onze interieurontwerpprojecten.

m

Meubellijst & Materiaalplan

We benutten onze branchekennis en wereldwijde toeleveringsketen om u te helpen bij het selecteren en verifiëren van alle meubels, afwerkingen en uitrusting voor uw project. We zorgen er altijd voor dat we hoogwaardige producten vinden die passen bij uw budget en concept voordat we de laatste hand leggen.

p

Lichtplan

Verlichting is een essentieel aspect van interieurontwerp in hoe we een ruimte waarnemen. We ontwerpen een efficiënt en op maat gemaakt lichtplan dat voldoet aan de specifieke behoeften van elk interieur. We kiezen het juiste type, niveau en kleur van verlichting voor verschillende doeleinden en gebieden.

o

Visualisatie

We creëren fotorealistische visuals en animaties van uw ontwerp die uw project tot leven brengen lang voordat het klaar is. Deze professionele visuals versterken uw bedrijf en project voor marketing- en financieringsdoeleinden.

q

Aangepaste Service

Bent u op zoek naar een unieke service die u kan helpen het uiterlijk van uw tuin te transformeren of op maat gemaakt meubilair te creëren, ongeacht de grootte? We bieden een breed scala aan optionele diensten die zijn afgestemd op uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw visie tot leven kunnen brengen.

Klanten Reviews

Onze Klanten

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.

OR

" We zouden graag een bakkie koffie met u willen drinken en bespreken hoe we uw leven kunnen veranderen. Laten we een afspraak maken, zowel persoonlijk als digitaal, en meer ontdekken! "

Vindt u wat u ziet leuk?

We zijn altijd kritisch als het op ons werk aankomt. Het moet perfect zijn. Daarom missen we geen enkel detail dat ons naar een succesvol resultaat leidt.

Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden die op u wachten.