De eerste vraag van onze klant was om een goed en functioneel interieurplan te ontwerpen dat zoveel mogelijk klanten kan ontvangen en een kwalitatieve service flow mogelijk maakt. Echter, door de kleine ruimte was dit een van de uitdagende fasen. Daarom zijn we begonnen met het tekenen van het plan, waarbij we rekening hielden met het aantal klanten dat ze per dag willen bedienen en de kook-, bedienings- en opslagvereisten.
Het lage plafond was een andere uitdaging. Als oplossing gebruikten we akoestische en verticale wandprofielen om een hogere en ruimere indruk te creëren. De spiegels waren speciaal ontworpen om het buitenlandschap te reflecteren. Dat biedt een naadloze reflectie van de natuur aan de klanten die tegenover het raam zitten.
Op verzoek van onze klant ontwierpen we verborgen schuifpanelen in de bar om de maaltijden snel van de keuken naar de koerier voor de afhaalservice te brengen.
We hebben uw bericht ontvangen en zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
In de tussentijd kunt u ons volgen op sociale media voor meer ontwerpinspiratie en tips.
Wilt u een uniek restaurantontwerp dat uw verkoop, productiviteit en betrokkenheid verhoogt?
Neem contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te ontdekken.