INDICIOUS RESTAURANT

Alphen aan den Rijn, The Netherlands 

In this elegant restaurant in Alphen aan den Rijn, our main concept was to blend a modern and contemporary design with Indian cultural touches. One of our biggest challenges was the low ceiling. As a solution, we have used vertical wall profiles to our restaurant look higher and more spacious. The mirrors are designed to reflect the landscape outside. That presents a seamless reflection of nature to the customers who sit in reverse to the window.

In the bar area, we have combined dark and warm tones. The wooden sliding panel in the back part has been specifically designed in order to quickly deliver the products from the kitchen. The mirrors behind the shelves add a sense of depth to the space.

The restaurant is still under the construction and the photo shoots will be shared soon.